Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Snijd de paprika in blokjes. Spoel de zwarte bonen af met koud water.
Doe de paprika, tomatenblokjes, maïs, komijn en paprikapoeder in een kom.
Roer dit goed door elkaar en breng met peper en zout op smaak.
Leg een wrap in een braadpan en bestrijk deze met het paprika-tomaten mengsel.
Leg hier weer een wrap bovenop en herhaal dit tot de wraps op zijn. Eindig met een wrap en bestrooi deze met de geraspte kaas.
Bak de tortillataart gedurende 15-20 minuten op laag vuur, let goed op dat de onderste wrap niet verbrand.
Ondertussen haal je het vruchtvlees uit de avocado en prak dit met een vork fijn.
Hier voeg je de Griekse yoghurt aan toe, roer dit goed door.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd dan de bosui fijn.
Serveer de tortillataart met de bosui en de avocadodip.
Lekker ite!