Afdrukopties:

Tortillataart met avocadodip

Porties3 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd30 Minuten

Mexicaanse tortillataart met avocadodip

 6 Volkoren wraps
 400 g Tomatenblokjes
 400 g Zwarte bonen
 250 g Maïs
 75 g Geraspte kaas
 1 Paprika
 4 eetlepel(s) Griekse yoghurt
 1 Avocado
 1 Bosui
 1 theelepel Komijn (gemalen)
 1 theelepel Paprikapoeder
1

Snijd de paprika in blokjes. Spoel de zwarte bonen af met koud water.

2

Doe de paprika, tomatenblokjes, maïs, komijn en paprikapoeder in een kom.

3

Roer dit goed door elkaar en breng met peper en zout op smaak.

4

Leg een wrap in een braadpan en bestrijk deze met het paprika-tomaten mengsel.

5

Leg hier weer een wrap bovenop en herhaal dit tot de wraps op zijn. Eindig met een wrap en bestrooi deze met de geraspte kaas.

6

Bak de tortillataart gedurende 15-20 minuten op laag vuur, let goed op dat de onderste wrap niet verbrand.

7

Ondertussen haal je het vruchtvlees uit de avocado en prak dit met een vork fijn.

8

Hier voeg je de Griekse yoghurt aan toe, roer dit goed door.

9

Breng op smaak met peper en zout.

10

Snijd dan de bosui fijn.

11

Serveer de tortillataart met de bosui en de avocadodip.

12

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0