Lekker ite logo

Shop

Toscaanse tosti

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd10 Minuten

Ingrediënten

6 Zongedroogde tomaten
4 Plakken volkorenbrood
4 plakken Pittige salami
2 eetlepel(s) Toscaanse kruiden
1 bol Mozzarella
½ Rode ui
Pesto-mayonaise
1 eetlepel(s) Pesto
4 eetlepel(s) Yoghurt
6 eetlepel(s) Mayonaise
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Verwarm de grill of een koekenpan met boter.

2

Besmeer 1 zijde van een boterham met pesto-mayonaise en strooi hier een theelepel Toscaanse kruiden overheen.

3

Beleg de boterham vervolgens met de pittige salami, plakken mozzarella, plakjes zongedroogde tomaat en een aantal ringen rode ui. Leg dan de andere boterham er bovenop.

4

Leg de tosti vervolgens in de grill of bak deze in een koekenpan totdat de mozzarella gesmolten is en het brood krokant.

5

Serveer met pesto-mayonaise. Lekker ite!

6

Wanneer je geen Toscaanse kruiden kunt vinden, kun je deze ook zelf maken door onderstaande kruiden te mengen.
- 5 theelepels gedroogde basilicum
- 5 theelepels marjoraan
- 3 theelepels oregano
- 3 theelepels rozemarijn
- 3 theelepels tijm
- 2 theelepels chilivlokken
- 2 theelepels knoflookpoeder

Toscaanse tosti

Genoten van dit recept? :)