Lekker ite logo

Shop

Toscaanse tosti

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd10 Minuten

Ingrediënten

6 Zongedroogde tomaten
4 Plakken volkorenbrood
4 plakken Pittige salami
2 eetlepel(s) Toscaanse kruiden
1 bol Mozzarella
½ Rode ui
Pesto-mayonaise
1 eetlepel(s) Pesto
4 eetlepel(s) Yoghurt
6 eetlepel(s) Mayonaise
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de grill of een koekenpan met boter.

2

Besmeer 1 zijde van een boterham met pesto-mayonaise en strooi hier een theelepel Toscaanse kruiden overheen.

3

Beleg de boterham vervolgens met de pittige salami, plakken mozzarella, plakjes zongedroogde tomaat en een aantal ringen rode ui. Leg dan de andere boterham er bovenop.

4

Leg de tosti vervolgens in de grill of bak deze in een koekenpan totdat de mozzarella gesmolten is en het brood krokant.

5

Serveer met pesto-mayonaise. Lekker ite!

6

Wanneer je geen Toscaanse kruiden kunt vinden, kun je deze ook zelf maken door onderstaande kruiden te mengen.
- 5 theelepels gedroogde basilicum
- 5 theelepels marjoraan
- 3 theelepels oregano
- 3 theelepels rozemarijn
- 3 theelepels tijm
- 2 theelepels chilivlokken
- 2 theelepels knoflookpoeder

Toscaanse tosti

Genoten van dit recept? :)