Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de grill of een koekenpan met boter.
Besmeer 1 zijde van een boterham met pesto-mayonaise en strooi hier een theelepel Toscaanse kruiden overheen.
Beleg de boterham vervolgens met de pittige salami, plakken mozzarella, plakjes zongedroogde tomaat en een aantal ringen rode ui. Leg dan de andere boterham er bovenop.
Leg de tosti vervolgens in de grill of bak deze in een koekenpan totdat de mozzarella gesmolten is en het brood krokant.
Serveer met pesto-mayonaise. Lekker ite!
Wanneer je geen Toscaanse kruiden kunt vinden, kun je deze ook zelf maken door onderstaande kruiden te mengen.
- 5 theelepels gedroogde basilicum
- 5 theelepels marjoraan
- 3 theelepels oregano
- 3 theelepels rozemarijn
- 3 theelepels tijm
- 2 theelepels chilivlokken
- 2 theelepels knoflookpoeder