Afdrukopties:

Toscaanse tosti

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd10 Minuten

Toscaanse tosti

 6 Zongedroogde tomaten
 4 Plakken volkorenbrood
 4 plakken Pittige salami
 2 eetlepel(s) Toscaanse kruiden
 1 bol Mozzarella
 ½ Rode ui
Pesto-mayonaise
 1 eetlepel(s) Pesto
 4 eetlepel(s) Yoghurt
 6 eetlepel(s) Mayonaise
1

Verwarm de grill of een koekenpan met boter.

2

Besmeer 1 zijde van een boterham met pesto-mayonaise en strooi hier een theelepel Toscaanse kruiden overheen.

3

Beleg de boterham vervolgens met de pittige salami, plakken mozzarella, plakjes zongedroogde tomaat en een aantal ringen rode ui. Leg dan de andere boterham er bovenop.

4

Leg de tosti vervolgens in de grill of bak deze in een koekenpan totdat de mozzarella gesmolten is en het brood krokant.

5

Serveer met pesto-mayonaise. Lekker ite!

6

Wanneer je geen Toscaanse kruiden kunt vinden, kun je deze ook zelf maken door onderstaande kruiden te mengen.
- 5 theelepels gedroogde basilicum
- 5 theelepels marjoraan
- 3 theelepels oregano
- 3 theelepels rozemarijn
- 3 theelepels tijm
- 2 theelepels chilivlokken
- 2 theelepels knoflookpoeder

Voedingswaarden

Portie 0