Lekker ite logo

Shop

Traditionele lasagne

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd40 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd40 Minuten

Ingrediënten

500 g Rundergehakt
250 g Verse lasagnebladen
350 g Gezeefde tomaten
70 g Tomatenpuree
200 g Geraspte kaas
1 Courgette
1 Rode ui
1 Paprika
2 teentjes Knoflook
2 Tomaten
Kruidenmix
2 eetlepel(s) Oregano
1 eetlepel(s) Basilicum
1 theelepel Knoflook
1 theelepel Kurkuma
1 theelepel Paprikapoeder
1 theelepel Cayennepeper
1 theelepel Rozemarijn
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd alle groenten en pers de knoflook.

2

Fruit de knoflook kort en voeg het gehakt samen met de kruidenmix toe.

3

Bak het gehakt rul en voeg vervolgens de ui toe. Bak deze circa 2 minuten.

4

Vervolgens bak je de courgette en paprika enkele minuten mee.

5

Verwarm dan de tomaat nog een minuut mee en voeg dan de gezeefde tomaten en tomatenpuree toe. Laat dit nog 3 minuten koken.

6

Schep een laagje saus in een ovenschaal en leg hier lasagne bladen op. Stapel totdat de saus op is, eindig de lasagne met saus.

7

Dek de lasagne af met kaas en zet het 25 minuten in de oven. Lekker ite!

Traditionele lasagne

Genoten van dit recept? :)