Traditionele lasagne

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd40 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd40 Minuten

Ingrediënten

500 g Rundergehakt
250 g Verse lasagnebladen
350 g Gezeefde tomaten
70 g Tomatenpuree
200 g Geraspte kaas
1 Courgette
1 Rode ui
1 Paprika
2 teentjes Knoflook
2 Tomaten
Kruidenmix
2 eetlepel(s) Oregano
1 eetlepel(s) Basilicum
1 theelepel Knoflook
1 theelepel Kurkuma
1 theelepel Paprikapoeder
1 theelepel Cayennepeper
1 theelepel Rozemarijn
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd alle groenten en pers de knoflook.

2

Fruit de knoflook kort en voeg het gehakt samen met de kruidenmix toe.

3

Bak het gehakt rul en voeg vervolgens de ui toe. Bak deze circa 2 minuten.

4

Vervolgens bak je de courgette en paprika enkele minuten mee.

5

Verwarm dan de tomaat nog een minuut mee en voeg dan de gezeefde tomaten en tomatenpuree toe. Laat dit nog 3 minuten koken.

6

Schep een laagje saus in een ovenschaal en leg hier lasagne bladen op. Stapel totdat de saus op is, eindig de lasagne met saus.

7

Dek de lasagne af met kaas en zet het 25 minuten in de oven. Lekker ite!

Traditionele lasagne

Genoten van dit recept? :)