Afdrukopties:

Traditionele lasagne

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd40 Minuten

Traditionele lasagne

 500 g Rundergehakt
 250 g Verse lasagnebladen
 350 g Gezeefde tomaten
 70 g Tomatenpuree
 200 g Geraspte kaas
 1 Courgette
 1 Rode ui
 1 Paprika
 2 teentjes Knoflook
 2 Tomaten
Kruidenmix
 2 eetlepel(s) Oregano
 1 eetlepel(s) Basilicum
 1 theelepel Knoflook
 1 theelepel Kurkuma
 1 theelepel Paprikapoeder
 1 theelepel Cayennepeper
 1 theelepel Rozemarijn
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd alle groenten en pers de knoflook.

2

Fruit de knoflook kort en voeg het gehakt samen met de kruidenmix toe.

3

Bak het gehakt rul en voeg vervolgens de ui toe. Bak deze circa 2 minuten.

4

Vervolgens bak je de courgette en paprika enkele minuten mee.

5

Verwarm dan de tomaat nog een minuut mee en voeg dan de gezeefde tomaten en tomatenpuree toe. Laat dit nog 3 minuten koken.

6

Schep een laagje saus in een ovenschaal en leg hier lasagne bladen op. Stapel totdat de saus op is, eindig de lasagne met saus.

7

Dek de lasagne af met kaas en zet het 25 minuten in de oven. Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0


Voedingswaardes per portie
Calorieën 650
% ADH per portie*
Vet 36g56%
Natrium 90mg4%
Koolhydraten 45g15%

Suiker 2g
Eiwit 45g90%

* Percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een dieet van 2.000 kcal per dag.