Traybake met aardappel en zalm

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd30 MinutenTotale tijd40 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd40 Minuten

Ingrediënten

1 kg Aardappelen (vastkokend)
300 g Zalm (op de huid)
250 g Winterpeen
3 eetlepel(s) Olijfolie
2 Rode ui
1,50 eetlepel(s) Vadouvan
1 Courgette
1 Rode paprika

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

2

Schil de aardappelen en snijd deze in parten van circa 1 cm dik.

3

Dan schil je ook de winterpeen en snijd je deze in plakjes.

4

Snijd vervolgens de uien in dikke ringen, de courgette in plakken en de paprika in repen.

5

Meng de aardappelen en groente in een kom mer de vadouvan, olie en peper.

6

Verdeel alles over een met bakpapier beklede bakplaat.

7

Zet het geheel in de oven gedurende 30 minuten. Schep het na 15 minuten om.

8

Leg de laatste 10 minuten de zalm bovenop de groente, met de huid naar boven.

9

Verdeel de zalm als deze gaar is in stukjes over de aardappelen en groente. Lekker ite!

Traybake met aardappel en zalm

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie