Lekker ite logo

Shop

Traybake met aardappel en zalm

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd30 MinutenTotale tijd40 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd40 Minuten

Ingrediënten

1 kg Aardappelen (vastkokend)
300 g Zalm (op de huid)
250 g Winterpeen
3 eetlepel(s) Olijfolie
2 Rode ui
1,50 eetlepel(s) Vadouvan
1 Courgette
1 Rode paprika
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

2

Schil de aardappelen en snijd deze in parten van circa 1 cm dik.

3

Dan schil je ook de winterpeen en snijd je deze in plakjes.

4

Snijd vervolgens de uien in dikke ringen, de courgette in plakken en de paprika in repen.

5

Meng de aardappelen en groente in een kom mer de vadouvan, olie en peper.

6

Verdeel alles over een met bakpapier beklede bakplaat.

7

Zet het geheel in de oven gedurende 30 minuten. Schep het na 15 minuten om.

8

Leg de laatste 10 minuten de zalm bovenop de groente, met de huid naar boven.

9

Verdeel de zalm als deze gaar is in stukjes over de aardappelen en groente. Lekker ite!

Traybake met aardappel en zalm

Genoten van dit recept? :)