Afdrukopties:

Traybake met aardappel en zalm

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd30 MinutenTotale tijd40 Minuten

Traybake met aardappel en zalm

 1 kg Aardappelen (vastkokend)
 300 g Zalm (op de huid)
 250 g Winterpeen
 3 eetlepel(s) Olijfolie
 2 Rode ui
 1,50 eetlepel(s) Vadouvan
 1 Courgette
 1 Rode paprika
1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

2

Schil de aardappelen en snijd deze in parten van circa 1 cm dik.

3

Dan schil je ook de winterpeen en snijd je deze in plakjes.

4

Snijd vervolgens de uien in dikke ringen, de courgette in plakken en de paprika in repen.

5

Meng de aardappelen en groente in een kom mer de vadouvan, olie en peper.

6

Verdeel alles over een met bakpapier beklede bakplaat.

7

Zet het geheel in de oven gedurende 30 minuten. Schep het na 15 minuten om.

8

Leg de laatste 10 minuten de zalm bovenop de groente, met de huid naar boven.

9

Verdeel de zalm als deze gaar is in stukjes over de aardappelen en groente. Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 4