Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Schil ondertussen de zoete aardappel en snijd deze in blokjes.
Snijd dan de paprika's in reepjes en laat de kikkererwten uitlekken.
Verdeel vervolgens de kikkererwten, paprika en zoete aardappel over de bakplaat. Leg de tomaten hiertussen.
Vervolgens hak je de rode peper en knoflook fijn. Roer dit met de sojasaus, sesamolie, paprikapoeder, cayennepeper, korianderzaad en komijnsaus.
Giet dan deze marinade over de groenten op de bakplaat. Hussel de groenten nog even om.
Zet het geheel gedurende 35 minuten in de oven. Leg hier de laatste 5 minuten het naambrood erbij.
Ondertussen roer je de kokosyoghurt en tahin door elkaar.
Serveer de traybake met de cashewnoten, naanbrood en de yoghurt dip.
Lekker ite!