Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Pers de knoflook en rasp de gember. Doe deze in een schaaltje en voeg hier de kruiden van de marinade aan toe. Roer door elkaar en voeg vervolgens rustig de olijfolie toe en roer ondertussen, zodat het een mooie pasta wordt.
Meng de kruidenpasta door de pulled oats en laat deze 10 minuten marineren.
Snijd in de tussentijd de ui en paprika en breng alvast water aan de kook voor de rijst.
Bereid de rijst ondertussen zoals dit vermeld staat op de verpakking.
Fruit de ui en paprika en bak vervolgens de gemarineerde pulled oats kort mee.
Voeg de bouillon toe, laat dit nog 3 minuten koken.
Vervolgens voeg je de crème fraîche toe en verwarm dit in de saus. Wanneer de saus nog te waterig is, kun je deze verdikken met maizena.
Lekker ite!
Groentetip: serveer met sperziebonen of bloemkool voor extra groente