Vislasagne

Porties3 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd35 MinutenTotale tijd55 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd55 Minuten

Ingrediënten

300 g Gemengde zeevruchten
150 g Geraspte oude kaas
100 g Mon Chou
100 g Lasagnebladen
4 eetlepel(s) Bloem
3 theelepel Chilivlokken
1 Rode paprika
1 Gele paprika
1 Groene paprika
1 Blokje visbouillon

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de paprika's in blokjes en bak deze in een wokpan.

3

Voeg de bloem en de chilivlokken toe en bak dit kort mee.

4

Roer de visbouillon met 300 ml water door de paprika's en laat dit enkele minuten koken.

5

Meng de Mon Chou, de helft van de oude kaas en de zeevruchten door het mengsel.

6

Maak de lasagne door te beginnen met een laagje saus, bedek deze met lasagnebladen en vervolgens weer saus. Sluit af met een laagje saus en de rest van de geraspte kaas.

7

Plaats de lasagne voor 35 minuten in de oven. Lekker ite!

8

Tip: Wanneer je niet van zeevruchten houdt, kun je dit ook vervangen door koolvis en zalm in blokjes gesneden.

Vislasagne

Genoten van dit recept? :)

Advertentie