Lekker ite logo

Shop

Vlam panini

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

120 g Rundergehakt
4 plakken kaas
2 Panini (afbak)
1 Ui
1 theelepel Sambal
1 eetlepel(s) Ketjap
1 teentje Knoflook
Zout en peper
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snipper de ui en knoflook.

2

Verwarm de oven voor op 220 graden.

3

Verhit een pan met olie en fruit hierin de ui en knoflook.

4

Voeg vervolgens het rundergehakt, de sambal en de ketjap toe.

5

Roerbak tot het gehakt rul is en breng dan op smaak met peper en zout.

6

Bak dan nog kort op hoog vuur, totdat al het vocht is verdampt.

7

Snijd de panini open en verdeel het gehakt hierover.

8

Beleg hem vervolgens met de kaas en leg de bovenkant erop.

9

Bak de panini gedurende 6 minuten in de oven.

10

Lekker ite!

Vlam panini

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Ribeye low and slowRibeye is een stuk vlees dat wordt gesneden uit de rib van het rund, het is een van de malsere stukken vlees die je kunt krijgen. Dit komt omdat een ribeye uit een spier van de rund gesneden wordt dat bijna niet gebruikt wordt, hoe "luier" de spier des te zachter het vlees is. Doordat het vlees doorregen is, is ribeye perfect om langzaam op de kamado barbecue te garen. Met wat houtsnippers zorg je ervoor dat er een lekkere rooksmaak in het vlees komt, onze ribeye van 1kg heeft er 2 uren in gelegen. Hierna zit er een heerlijke rookring in het vlees, gezamenlijk met de kruidenrub die we op de ribeye hebben aangebracht maakt dit een verrukkelijke combinatie. Lees hieronder hoe je een mals stukje ribeye in je kamado barbecue klaarmaakt! :)