Vlam panini

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

120 g Rundergehakt
4 plakken kaas
2 Panini (afbak)
1 Ui
1 theelepel Sambal
1 eetlepel(s) Ketjap
1 teentje Knoflook
Zout en peper

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snipper de ui en knoflook.

2

Verwarm de oven voor op 220 graden.

3

Verhit een pan met olie en fruit hierin de ui en knoflook.

4

Voeg vervolgens het rundergehakt, de sambal en de ketjap toe.

5

Roerbak tot het gehakt rul is en breng dan op smaak met peper en zout.

6

Bak dan nog kort op hoog vuur, totdat al het vocht is verdampt.

7

Snijd de panini open en verdeel het gehakt hierover.

8

Beleg hem vervolgens met de kaas en leg de bovenkant erop.

9

Bak de panini gedurende 6 minuten in de oven.

10

Lekker ite!

Vlam panini

Genoten van dit recept? :)

Advertentie