Vlam panini

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

120 g Rundergehakt
4 plakken kaas
2 Panini (afbak)
1 Ui
1 theelepel Sambal
1 eetlepel(s) Ketjap
1 teentje Knoflook
Zout en peper
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snipper de ui en knoflook.

2

Verwarm de oven voor op 220 graden.

3

Verhit een pan met olie en fruit hierin de ui en knoflook.

4

Voeg vervolgens het rundergehakt, de sambal en de ketjap toe.

5

Roerbak tot het gehakt rul is en breng dan op smaak met peper en zout.

6

Bak dan nog kort op hoog vuur, totdat al het vocht is verdampt.

7

Snijd de panini open en verdeel het gehakt hierover.

8

Beleg hem vervolgens met de kaas en leg de bovenkant erop.

9

Bak de panini gedurende 6 minuten in de oven.

10

Lekker ite!

Vlam panini

Genoten van dit recept? :)