Afdrukopties:

Vlam panini

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd15 Minuten

Vlam panini

 120 g Rundergehakt
 4 plakken kaas
 2 Panini (afbak)
 1 Ui
 1 theelepel Sambal
 1 eetlepel(s) Ketjap
 1 teentje Knoflook
 Zout en peper
1

Snipper de ui en knoflook.

2

Verwarm de oven voor op 220 graden.

3

Verhit een pan met olie en fruit hierin de ui en knoflook.

4

Voeg vervolgens het rundergehakt, de sambal en de ketjap toe.

5

Roerbak tot het gehakt rul is en breng dan op smaak met peper en zout.

6

Bak dan nog kort op hoog vuur, totdat al het vocht is verdampt.

7

Snijd de panini open en verdeel het gehakt hierover.

8

Beleg hem vervolgens met de kaas en leg de bovenkant erop.

9

Bak de panini gedurende 6 minuten in de oven.

10

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0