Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Doe de bloem, suiker en vanille aroma in een kom en mix dit door elkaar.
Voeg vervolgens één voor één toe en blijf continu mixen.
Laat het mengsel dan even staan.
Breek vervolgens 300 g van de chocolade in stukjes en doe dit samen met de roomboter in een steelpan.
Zet de steelpan op laag vuur en laat de chocolade en boter smelten.
Hak ondertussen de overige chocolade in brokken en de pecannoten in stukken. Bewaar een aantal hele pecannoten voor de garnering.
Schenk wanneer de chocolade volledig gesmolten is dit door het andere mengsel en mix dit goed door elkaar.
Voeg tot slot de gehakte chocolade en noten toe aan het mengsel en roer dit goed door.
Bekleed vervolgens het brownieblik met bakpapier en giet het mengsel hierin.
Strooi de hele pecannoten die je overhebt over het mengsel.
Plaats het bakblik in de oven en bak de brownie in 25-30 minuten gaar. Wanneer de bovenkant mooi krokant en bruin is, is de brownie klaar.
Laat de brownie afkoelen buiten de oven en snijd hem voor het serveren in kleine blokjes.
Lekker ite! :)