Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Maal de koekjes fijn in een keukenmachine. Smelt ondertussen de boter in een steelpan. Zet het vuur uit voordat de boter kookt en roer de gemalen koekjes erdoorheen.
Verdeel dit over de bodem van de vormpjes en druk goed aan. Zet de bodem in de koelkast om af te laten koelen.
Meng de poedersuiker, roomkaas en kwark luchtig door elkaar.
Breek de chocolade in grove stukken en laat dit au bain-marie smelten.
Zodra de chocolade gesmolten is, meng je dit door het roomkaasmengsel. Giet dit vervolgens op de bodem en laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
Nadat het een half uur in de koelkast staat, begin je met de frambozen topping. Leg de gelatine in koud water en maak van de frambozen pulp met een staafmixer.
Giet vervolgens de pulp door een zeef. Duw met de bolle kant van een lepel de pulp door de zeef, zodat alleen de pitjes overblijven in de zeef.
Verwarm vervolgens de frambozen sap. Zodra dit warm is knijp je de gelatine uit en los je deze op in de frambozen sap.
Laat dit afkoelen tot het lauw warm is en giet het dan op de roomkaas. Zet dit voor tenminste 2 uren in de koelkast.
Rooster de geschaafde amandelen in een droge pan bruin en garneer de taartjes hiermee.
Lekker ite!