Afdrukopties:

Witte chocolade en framboos cheesecakejes

Porties8 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd3 urenTotale tijd3 uren 20 Minuten

Witte chocolade en framboos cheesecakejes

 180 g Tarwebiscuit
 150 g Boter
 200 g Volle kwark
 400 g Roomkaas
 50 g Poedersuiker
 150 g Witte chocolade
 1 blaadje Gelatine
 200 g Frambozen
 20 g Amandelschaafsel
Benodigdheden
 8 Springvormen of kookringen van 8 cmhttps://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1014480&f=TXL&url=httpswww.bol.comnlpcosy-trendy-garneercirkelset-rond-4-stuks-met-voedselstamper-7-cm9200000020314943&name=CosyTrendyGarneercirkelset-Rond-4stuk...
 Keukenmachine
1

Maal de koekjes fijn in een keukenmachine. Smelt ondertussen de boter in een steelpan. Zet het vuur uit voordat de boter kookt en roer de gemalen koekjes erdoorheen.

2

Verdeel dit over de bodem van de vormpjes en druk goed aan. Zet de bodem in de koelkast om af te laten koelen.

3

Meng de poedersuiker, roomkaas en kwark luchtig door elkaar.

4

Breek de chocolade in grove stukken en laat dit au bain-marie smelten.

5

Zodra de chocolade gesmolten is, meng je dit door het roomkaasmengsel. Giet dit vervolgens op de bodem en laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

6

Nadat het een half uur in de koelkast staat, begin je met de frambozen topping. Leg de gelatine in koud water en maak van de frambozen pulp met een staafmixer.

7

Giet vervolgens de pulp door een zeef. Duw met de bolle kant van een lepel de pulp door de zeef, zodat alleen de pitjes overblijven in de zeef.

8

Verwarm vervolgens de frambozen sap. Zodra dit warm is knijp je de gelatine uit en los je deze op in de frambozen sap.

9

Laat dit afkoelen tot het lauw warm is en giet het dan op de roomkaas. Zet dit voor tenminste 2 uren in de koelkast.

10

Rooster de geschaafde amandelen in een droge pan bruin en garneer de taartjes hiermee.

11

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0