Woknoedels met broccoli, paprika en cashewnoten

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

300 g Udon noodles
300 g Kipfilet
5 eetlepel(s) Hoisin woksaus
3 Bosui
2 teentjes Knoflook
2 handjes Cashewnoten
2 theelepel Sambal
1 Ui
1 Broccoli
1 Rode peper
1 Rode paprika
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en kook de broccoli gedurende 5 minuten.

2

Snipper ondertussen de ui, rode peper en knoflook, snijd de paprika in blokjes en de bosui in ringen.

3

Fruit de ui, knoflook en rode peper gedurende een minuut.

4

Voeg vervolgens de kipfilet toe en bak dit gedurende 3 minuten.

5

Daarna voeg je de paprika en de bosui toe en bak dit gedurende een minuut mee.

6

Roer dan de sambal en woksaus erdoor. Bak dit kort mee.

7

Tot slot voeg je de broccoli, cashewnoten en de udon noodles toe.

8

Roer dit goed door, totdat de noodles warm zijn.

9

Lekker ite!

Genoten van dit recept? :)