Woknoedels met broccoli, paprika en cashewnoten

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

300 g Udon noodles
300 g Kipfilet
5 eetlepel(s) Hoisin woksaus
3 Bosui
2 teentjes Knoflook
2 handjes Cashewnoten
2 theelepel Sambal
1 Ui
1 Broccoli
1 Rode peper
1 Rode paprika

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en kook de broccoli gedurende 5 minuten.

2

Snipper ondertussen de ui, rode peper en knoflook, snijd de paprika in blokjes en de bosui in ringen.

3

Fruit de ui, knoflook en rode peper gedurende een minuut.

4

Voeg vervolgens de kipfilet toe en bak dit gedurende 3 minuten.

5

Daarna voeg je de paprika en de bosui toe en bak dit gedurende een minuut mee.

6

Roer dan de sambal en woksaus erdoor. Bak dit kort mee.

7

Tot slot voeg je de broccoli, cashewnoten en de udon noodles toe.

8

Roer dit goed door, totdat de noodles warm zijn.

9

Lekker ite!

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Andere lekkere recepten: