Lekker ite logo

Shop

Wrap met zongedroogde tomaat

Porties1 PortieVoorbereiding10 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating
Porties1 PortieTotale tijd10 Minuten

Ingrediënten

4 Meergranen wraps
4 eetlepel(s) Pesto
1 Bol mozzarella
12 Zongedroogde tomaten
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Smeer de wraps in met de pesto.

2

Snijd vervolgens de mozzarella in plakken en beleg de wrap hiermee in de lengte.

3

Halveer de zongedroogde tomaten en leg deze naast de mozzarella.

4

Rol de wrap op en snijd hem in plakjes. Lekker ite!

Wrap met zongedroogde tomaat, pesto en mozzarella

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Ribeye low and slowRibeye is een stuk vlees dat wordt gesneden uit de rib van het rund, het is een van de malsere stukken vlees die je kunt krijgen. Dit komt omdat een ribeye uit een spier van de rund gesneden wordt dat bijna niet gebruikt wordt, hoe "luier" de spier des te zachter het vlees is. Doordat het vlees doorregen is, is ribeye perfect om langzaam op de kamado barbecue te garen. Met wat houtsnippers zorg je ervoor dat er een lekkere rooksmaak in het vlees komt, onze ribeye van 1kg heeft er 2 uren in gelegen. Hierna zit er een heerlijke rookring in het vlees, gezamenlijk met de kruidenrub die we op de ribeye hebben aangebracht maakt dit een verrukkelijke combinatie. Lees hieronder hoe je een mals stukje ribeye in je kamado barbecue klaarmaakt! :)