Wraps met carpaccio

Porties1 PortieVoorbereiding5 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

120 g Carpaccio
10 g Rucola
6 theelepel Pesto
5 g Pijnboompitten
5 g Parmezaanse kaas
3 Meergranen wraps

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Smeer de wraps in met de pesto. Het lekkerste is het met zelfgemaakte pesto!

2

Verdeel vervolgens de carpaccio over de wraps.

3

Strooi hier de pijnboompitten en parmezaanse kaas overheen.

4

Verdeel tot slot de rucola over de wraps en rol deze op.

5

Snijd de wrap in stukjes en serveer met satéprikkers erin, zodat de hapjes niet uit elkaar vallen.

6

Lekker ite!

Wraps met carpaccio

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie