Wraps met carpaccio

Porties1 PortieVoorbereiding5 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

120 g Carpaccio
10 g Rucola
6 theelepel Pesto
5 g Pijnboompitten
5 g Parmezaanse kaas
3 Meergranen wraps
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Smeer de wraps in met de pesto. Het lekkerste is het met zelfgemaakte pesto!

2

Verdeel vervolgens de carpaccio over de wraps.

3

Strooi hier de pijnboompitten en parmezaanse kaas overheen.

4

Verdeel tot slot de rucola over de wraps en rol deze op.

5

Snijd de wrap in stukjes en serveer met satéprikkers erin, zodat de hapjes niet uit elkaar vallen.

6

Lekker ite!

Wraps met carpaccio

Genoten van dit recept? :)