Lekker ite logo

Shop

Wraps met carpaccio

Porties1 PortieVoorbereiding5 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

120 g Carpaccio
10 g Rucola
6 theelepel Pesto
5 g Pijnboompitten
5 g Parmezaanse kaas
3 Meergranen wraps
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Smeer de wraps in met de pesto. Het lekkerste is het met zelfgemaakte pesto!

2

Verdeel vervolgens de carpaccio over de wraps.

3

Strooi hier de pijnboompitten en parmezaanse kaas overheen.

4

Verdeel tot slot de rucola over de wraps en rol deze op.

5

Snijd de wrap in stukjes en serveer met satéprikkers erin, zodat de hapjes niet uit elkaar vallen.

6

Lekker ite!

Wraps met carpaccio

Genoten van dit recept? :)