Wraps met carpaccio

Porties1 PortieVoorbereiding5 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

120 g Carpaccio
10 g Rucola
6 theelepel Pesto
5 g Pijnboompitten
5 g Parmezaanse kaas
3 Meergranen wraps

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Smeer de wraps in met de pesto. Het lekkerste is het met zelfgemaakte pesto!

2

Verdeel vervolgens de carpaccio over de wraps.

3

Strooi hier de pijnboompitten en parmezaanse kaas overheen.

4

Verdeel tot slot de rucola over de wraps en rol deze op.

5

Snijd de wrap in stukjes en serveer met satéprikkers erin, zodat de hapjes niet uit elkaar vallen.

6

Lekker ite!

Wraps met carpaccio

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Ribeye low and slowRibeye is een stuk vlees dat wordt gesneden uit de rib van het rund, het is een van de malsere stukken vlees die je kunt krijgen. Dit komt omdat een ribeye uit een spier van de rund gesneden wordt dat bijna niet gebruikt wordt, hoe "luier" de spier des te zachter het vlees is. Doordat het vlees doorregen is, is ribeye perfect om langzaam op de kamado barbecue te garen. Met wat houtsnippers zorg je ervoor dat er een lekkere rooksmaak in het vlees komt, onze ribeye van 1kg heeft er 2 uren in gelegen. Hierna zit er een heerlijke rookring in het vlees, gezamenlijk met de kruidenrub die we op de ribeye hebben aangebracht maakt dit een verrukkelijke combinatie. Lees hieronder hoe je een mals stukje ribeye in je kamado barbecue klaarmaakt! :)
Zelfgemaakte kapsalonVia thuisbezorgd kun je lekkere kapsalons bestellen, heerlijk is dat als je niet zin hebt om te koken. Toch is het best makkelijk om zelf te maken! Vergeet niet om zelf knoflooksaus te maken om met dit recept te combineren. In dit recept leg ik je uit hoe je de lekkerste zelf in eigen keuken maakt, de truc zit hem in de kaas!