Zalm tosti

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd10 Minuten

Ingrediënten

100 g Gerookte zalm
4 Sneetjes brood
½ Limoen
3 eetlepel(s) Mayonaise
5 g Verse dille
Blokje roomboter

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Maak de limoen schoon en rasp de helft van de schil.

2

Meng de mayonaise met de schil van de limoen, de mayonaise, de fijngesneden dille en een beetje limoensap.

3

Besmeer twee boterhammen met het mayonaise mengsel. Beleg 1 hiervan met de helft van de gerookte zalm en leg de andere boterham er bovenop. Herhaal dit voor de tweede tosti.

4

Verwarm de boter in een koekenpan en bak de tosti hierin gedurende enkele minuten om en om totdat de boterhammen krokant en bruin zijn.

5

Lekker ite!

6

Tip: Serveer de tosti met een komkommersalade!

Zalm-limoen tosti

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Belgische stoofpot met Leffe bruin bierIn de winter eten wij altijd erg graag een Belgisch stoofpotje met friet. Het is eerst een beetje werk om alles voor te bereiden en vervolgens kun je lekker rustig aan doen. Het vlees moet zo lang mogelijk sudderen, hoe langer je het op laat staan des te lekkerder het wordt! :)
Kamado BBQ – Entrecote low and slowHet is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Afgelopen weekend hebben we tijdens de eerste warme dagen van het jaar direct de barbecue aangezet en een dik stuk entrecote klaargemaakt. Omdat entrecote van zichzelf al erg veel smaak heeft heb ik er niet een uitgebreide rub op gedaan maar het simpel gehouden met zout en peper.