Zelfgemaakte kapsalon

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd25 Minuten

Ingrediënten

1000 g Shoarma
700 g Verse patat
4 Aluminium bakjes
1 zakje Geraspte kaas

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Via thuisbezorgd kun je lekkere kapsalons bestellen, heerlijk is dat als je niet zin hebt om te koken. Toch is het best makkelijk om zelf te maken! Vergeet niet om zelf knoflooksaus te maken om met dit recept te combineren. In dit recept leg ik je uit hoe je de lekkerste zelf in eigen keuken maakt, de truc zit hem in de kaas!

Zo maak je het

1

Verwarm je oven voor op 200 graden & zet de frituurpan aan.

2

Mix nu in een kom de kaas met de knoflooksaus, dit mengsel geeft een unieke smaak aan de kapsalon.

3

Wanneer je klaar bent met de kaas begin je met het bakken van de shoarma.

4

Zodra de frituur klaar is gooi je de verse patat erin, vaak moet dit 8 minuten maar kijk even op de verpakking voor de zekerheid :)

5

Begin nu met het vullen van de aluminium bakjes, eerst doe je een laag met patat en vervolgens leg je hier de shoarma overheen.

Het zou genoeg moeten zijn om 4 bakjes te vullen. Als laatste top je de bakjes af met het kaas knoflook mengsel.

6

Zet het vervolgens nog 10 minuten in de oven tot de kaas goed gesmolten is.

Lekker ite! :)

Zelfgemaakte kapsalon - zelf kapsalon maken

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Andere lekkere recepten:

Zelfgemaakte kapsalonVia thuisbezorgd kun je lekkere kapsalons bestellen, heerlijk is dat als je niet zin hebt om te koken. Toch is het best makkelijk om zelf te maken! Vergeet niet om zelf knoflooksaus te maken om met dit recept te combineren. In dit recept leg ik je uit hoe je de lekkerste zelf in eigen keuken maakt, de truc zit hem in de kaas!