Print Options:

Zelfgemaakte kapsalon

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd25 Minuten

Via thuisbezorgd kun je lekkere kapsalons bestellen, heerlijk is dat als je niet zin hebt om te koken. Toch is het best makkelijk om zelf te maken! Vergeet niet om zelf knoflooksaus te maken om met dit recept te combineren. In dit recept leg ik je uit hoe je de lekkerste zelf in eigen keuken maakt, de truc zit hem in de kaas!

Zelfgemaakte kapsalon - zelf kapsalon maken

 1000 g Shoarma
 700 g Verse patat
 6 eetlepel(s) Zelfgemaakte knoflooksaus (of een andere)
 4 Aluminium bakjes
 1 zakje Geraspte kaas
1

Verwarm je oven voor op 200 graden & zet de frituurpan aan.

2

Mix nu in een kom de kaas met de knoflooksaus, dit mengsel geeft een unieke smaak aan de kapsalon.

3

Wanneer je klaar bent met de kaas begin je met het bakken van de shoarma.

4

Zodra de frituur klaar is gooi je de verse patat erin, vaak moet dit 8 minuten maar kijk even op de verpakking voor de zekerheid :)

5

Begin nu met het vullen van de aluminium bakjes, eerst doe je een laag met patat en vervolgens leg je hier de shoarma overheen.

Het zou genoeg moeten zijn om 4 bakjes te vullen. Als laatste top je de bakjes af met het kaas knoflook mengsel.

6

Zet het vervolgens nog 10 minuten in de oven tot de kaas goed gesmolten is.

Lekker ite! :)

Voedingswaarden

Portie 4