Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Breng water aan de kook voor de rijst en de bouillon.
2
Maak van de ui, knoflook, ketjap, sambal, gemberpoeder en de korianderzaad met een keukenmachine een gladde pasta. Maak alvast 200ml kippen bouillon aan.
3
Kruid de kip zoals je dit het lekkerst vindt (ik gebruik altijd simpele kipkruiden) en bak deze. Bak de pasta 1 minuut in een wokpan, voeg daarna de boontjes toe en bak deze nog 1 minuut mee.
4
Voeg de kokosmelk en de kippen bouillon toe aan de sperziebonen, dit moet ongeveer 10 minuten koken. Kook de rijst zoals op de verpakking aangegeven staat.
5
Wanneer de rijst klaar is giet je deze af. Nu wacht je tot de sajoer boontjes de dikte heeft die je wilt, meestal is dit met 10 minuten perfect :)