Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Breng water aan de kook voor de rijst en de bouillon.
Maak van de ui, knoflook, ketjap, sambal, gemberpoeder en de korianderzaad met een keukenmachine een gladde pasta. Maak alvast 200ml kippen bouillon aan.
Kruid de kip zoals je dit het lekkerst vindt (ik gebruik altijd simpele kipkruiden) en bak deze. Bak de pasta 1 minuut in een wokpan, voeg daarna de boontjes toe en bak deze nog 1 minuut mee.
Voeg de kokosmelk en de kippen bouillon toe aan de sperziebonen, dit moet ongeveer 10 minuten koken. Kook de rijst zoals op de verpakking aangegeven staat.
Wanneer de rijst klaar is giet je deze af. Nu wacht je tot de sajoer boontjes de dikte heeft die je wilt, meestal is dit met 10 minuten perfect :)
Geniet ervan!