Lekker ite logo

Shop

Hell Weekmenu

Wat is de Hell Week

De Hell Week is een week het maximale uit jezelf halen. Je leeft volgens 7 basisregels, zoals veel sporten, gezond leven en geen sociale media, internet of tv. Daarnaast ga je om 10 uur naar bed en moet je om 5 uur weer opstaan. Ook heeft iedere dag weer een eigen thema voor zelfontwikkeling. Skip van Skip to Action heeft mij gevraagd om mee te doen aan deze Hell Week, hier kon ik geen nee tegen zeggen. Bekijk hier het artikel van Skip to Action waarin je meer kunt lezen over de Hell Week.

Voor het gemak heb ik een weekmenu samengesteld die voldoet aan de eisen van deze week. 

De recepten hebben een Albert Heijn link, met deze link kun je gemakkelijk de ingrediënten toevoegen aan je winkelmand. Vervolgens kun je de boodschappen thuis laten bezorgen, zo hoef je niet uren te zoeken in de winkel naar alles wat je nodig hebt. Handig en efficiënt, zoals je moet leven volgens de regels 🙂

Klik op de afbeelding van het recept om naar de ingrediëntenlijst en de kook instructies te gaan. 

Succes met de Hell Week! 🙂 

Het Hell Weekmenu:

Ontbijt

Als ontbijt kun je nemen wat je gewoonlijk ook ontbijt. Zelf maak ik op zondag voor de hell week granola. Dit is gemakkelijk om te maken en erg gezond. Lekker om met Griekse Yoghurt te eten. Je haalt er langdurig energie uit waardoor je de zware ochtenden kunt doorstaan 🙂

Lunch

Soms heb je mazzel, dan kun je lunchen met de overblijfselen van de vorige dag. Anders neem je lekker waar je zin in hebt. Zoals een lekkere salade, broodje pindakaas of bijvoorbeeld een lunchwrap. 

Inspiratie nodig? 

Avondeten

Maandag

Laten we gemakkelijk beginnen, Pollo al pesto is een gerecht dat in een lekker snel op tafel staat. Het is heerlijk, gezond en geef toe, pesto is toch altijd goed 😉

Dinsdag

Vandaag een lekker Mexicaans recept, het is een gemakkelijk te maken eenpansgerecht. Er zitten veel gezonde ingredienten in zoals bonen, paprika, tomaat en ui.

Woensdag

Van Mexico reizen we door naar Indonesië, dit recept heeft iets meer tijd en voorbereiding nodig om te maken. Toch is het deze tijd en moeite waard, een verrukkelijk recept met zelfgemaakte pindasaus.

Donderdag

Twee dagen per week eten wij zonder vlees. Dat is geen probleem als je zulke lekkere recepten als deze vegetarische tandoori in je receptenboekje hebt staan 🙂

Vrijdag

Vroeger was dit een van mijn favoriete recepten, beppe’s bjentsies op miel. Deze boontjes in een pittig sausje met spekjes doet het bij onze gasten ook altijd erg goed.

Zaterdag

In het weekend heb je wat meer tijd nodig om je gerechten klaar te maken. Toch zijn dit wel erg goede recepten. Deze op traditionele wijze gemaakte pasta bolognese is verrukkelijk.

Zondag

De laatste dag van de Hell Week, heb je het wat vol kunnen houden? Vandaag mag je jezelf belonen met een van onze favoriete recepten. Zowel vegetarisch als Mexicaans, omnomnom. Je hebt wederom wel weer een uur nodig om dit recept klaar te maken maar je zult beloond worden met een heerlijk gerecht. 🙂

Deel dit weekmenu!

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Laat je reactie achter